ASUS ZenFone 4 – det splitter nye Android Smartphone

Smarttelefoner er svært populære over hele verden, så den nye Asus smarttelefonen ikke bør komme som en overraskelse, men Asus ønsker for å ta sin del av markedet med dette veldig billig ZenFone 4.

ZenFone 4 fra Asus

ZenFone 4 from Asus
Designet på ZenFone 4 smarttelefonen er flott og enheten er tilgjengelig i fem farger – skinnende hvit, kirsebær røde, blå himmel, solrik gul – som virkelig vil appellere til mennesker. Dette billige smartphone er laget av plast, som er solid og godt i hånden, – et annet pluss er at ZenFone 4 har en 4-tommers skjerm, noe som er sjelden i nye smarttelefoner. Andre smarttelefoner i ZenFone 4 prisklasse er svært vanskelig å bruke, men selv om denne smartphone ikke er spør, den har ikke noen store ulemper. Kanskje Asus ZenFone 4s 1,2 GHz dual-core Intel Atom Z2520 prosessor brukes i dyrere SHOUJI?

ZenFone 4 har 4 GB internt minne, som kan utvides opp til 32 GB, 1 GB RAM. Smart telefonen har en 5MP bakre mot kameraet, samt en uspesifisert kameraet foran og en Dual-SIM-funksjon. ZenFone 4 leveres med Android 4.3 Jelly Bønne og Asus» Zen UI. Dimensjonene av ZenFone 4 er 124.4 x 61,4 x 11,2 mm, som betyr at det er ikke akkurat tynn, men vi tror at telefonen har en behagelig størrelse og på pluss-siden det bare veier 115 gram, så det er enkelt og hyggelig. Ryktet har det at ZenFone 4 bare koster $ 99, som er hyggelig for en smarttelefon med disse spesifikasjoner

iPod tilbehør: musikk vinkel Tube høyttaler

Hvis du lytter til musikk vil overalt og alltid denne iPod Høyttaler være den perfekte løsningen for deg. Alt du trenger er en U-stasjon, et SD-kort eller en USB-tilkobling til datamaskinen, og du kan nyte favorittmusikken.

Musikk vinkel Tube høyttaler for iPod

 

Musikk Angel Tube høyttaler har adgang til et micro SD-kort, FM radio, USB-grensesnitt og sangene spilles kan sees på LCD-skjermen på din høyttaler. Du kan koble et micro SD-kort eller en U-Disk til høyttaler og lytt til musikk hvor som helst, og når som helst. Denne iPod-tilbehør er veldig lett å lage, lett å bruke og lett å transportere. Selvfølgelig kan du også koble til andre enheter via en USB-kabel og spille musikk. Musikk Angel Tube høyttaler fra internetages.com fungerer supreme med bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, MP3, MP4 og CD-spillere, iPods og så videre. Dette høyttalersystemet er ideell for bruk på kontoret, på arbeid eller hjemme. Mottakeren er produsert i aluminium og spiller utrolig klar stereolyd. Musikk vinkel Tube høyttaler er tilgjengelig i flere forskjellige farger: svart, sølv, blå, rosa og grønt.

Egenskaper:
-Produkt: høyttalere
-Materiale: aluminium
-Kompatibel med: iPod, iPhone, bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, MP3, MP4 og CD spillerne, etc.
-Farger: svart, sølv, blå, rosa og grønt
-Klar og ren lyd
-U-disk, SD-kort inngang, FM radio, strømforsyning
-Frekvens variant: 150-18000 Hz
-Speaker: 4,5 cm
-Strømforsyning: 5V/1000mA, strømadapter, USB-tilkobling
-3,5 stereolyd

Pakken inneholder:
-Musikk vinkel Tube høyttaler
-USB-kabel
-3,5 mm-kabelen
-Bruksanvisning

iFrogz bane Burst silikon Case for iPhone 4

Beskytt iPhone 4 mot riper og merker med bane Burst silikon cover. Dette dekselet har et annet mønster, som tilpasse din stil.

Bane Burst silikon vesken gir deg et sikkert grep, og beskytte alle hjørnene og sidene av iPhone mot støt og riper. Med dette produktet er tastaturet og skjermen mer beskyttet. Stilig beskyttelse, men på samme tid, fortsatt lett å få tilgang til tastaturet og skjermen.

iFrogz Orbit Burst Silicone Case for iPhone 4

Vintage Spotify koble radiospilleren – lett musikk fra din Spotify App

Argon iNet3 + v2 er en av verdens første bordplaten radioer, som har Spotify koble innfødt. Spotify velge du koble direkte fra Spotify app som fungerer, som skal spille Spotify-musikk. Lytte til spillelister på farten og du kommer hjem, du går inn Spotify programmet og velg «Stereo rom», etter som musikken umiddelbart vil spille lenger. Velg deretter «Kjøkken», hvis du heller ville har den lyd det og så videre.

Via Spotify koble fungerer din smartphone og app som en fjernkontroll for Spotify, ikke som en musikkspiller. Det gir deg mye bedre batterilevetid og stabilitet i forhold til å streame via AirPlay. Du kan flytte musikken i et hjerteslag for en spiller i et annet rom, og du kan kjøre alt fra Spotify app som du er kjent med. Ringer telefonen, musikken fortsetter, og hvis du setter musikken i gang med smarttelefonen for deretter å shoppe, så kan resten av familien lytte på. En ny og langt mer fleksibelt Spotify-opplevelse.

Continue reading

Nokia C2-02 Touch og Type mobiltelefon

Nokia C2-02 er en touch og skriv transportabel telefon med skyve-ut tastatur og berøringsskjerm skjerm. Det kan være en god løsning for alle som søker etter en kompakt telefon med en tradisjonell alfanumerisk tastetrykk, men også ønsker å ha en berøringsskjerm.

Nokia C2 02

Nokia C2 02

I tillegg til berøringsskjermen har denne Nokia mobile telefon noen fine funksjoner som Facebook og Twitter apps, Nokia Maps, musikkspilleren og FM-radio. Så grunnleggende arbeider slik at du kan holde kontakten med venner mens du er på farten. Men telefonen er dobbelt-bånd, slik tilgang til Internett er veldig treg. Nokia Maps installeres også, men det er ingen GPS som forteller deg hvor du er.

Nokia C2-02 skjerm er ikke så stor som Andorid telefonen « skjermer-størrelsen er omtrent en tredjedel av størrelsen på high-end Android-telefoner-så det ikke er mye plass til å flytte fingeren rundt på.

Nokia C2-02 mobile

Nokia C2-02 mobile

Den har et 2 megapixel kamera uten Flash og fokus, og er nesten ubrukelig for video opptak. Den bare har 10 MB innebygd minne, men det er en 2 GB hukommelse card inkludert i pakken.

Batterilevetiden er bedre enn gjennomsnittet, men det er fordi telefonen bare gjør svært lite. Hvis du kan lide et touch-og-type konsept er den nye Nokia C2-02 en god løsning.

Besøk Så Paul å finne definisjoner av mobiltelefon tilbehør, som batteriet, veske, headset og andre Nokia C2-02-tilbehør.

Spesifikasjoner:
Skjermen
* TFT resistive berøringsskjerm, 65 k farger
* 240 x 320 piksler, 2.6 tommers

Kameraet
* 2 MP, 1600 × 1200 piksler

Minne
* Innebygd: 10 MB
* Kort: microSD opptil 32 GB, 2 GB hukommelse card inkludert

Batteri
* Standard batteri Li-ion 1020 mAh (BL-5 c)
* Standby: opp til 600 t
* Taletid: opptil 5 t
* Musikkspiller: opptil 37 t

Størrelse
* Størrelse: 103 x 31,9 x 17 mm
* Vekt: 115 g

Finn mobilen Android – Android Device Manager

Visste du at Android har en funksjon, som er svært lik den kjente «Find my iPhone» funksjonen for Apple? Les dagens guide fra songaah og lære å bruke denne praktiske tjenesten.

Funksjon: Spor Google Android mobil
De fleste smarttelefoner har innebygd GPS som lar deg geo-merking og navigasjon, men også for det registrerer telefonen i fellen at du har mistet det. Bruke Android Device Manager finner du mobilen stjålet eller glemt.

Her kan du lese hvordan komme igang med Android Enhetsbehandling:
Aktivere Android Device Manager

På din Android-enhet, må du gå til innstillinger app, Google og trykk Android Device Manager. Registrer funksjon av enheten er slått som standard, men for å tillate ekstern sletting av data, trykk boksen ved å «Tillat eksterne bakre posisjon», deretter «Aktiver».
Bruk Android Enhetsbehandling

Bruke Android Enhetsbehandling, gå til https://www.google.com/android/devicemanager og logge på med Google-kontoen. Du kan få en melding som spør om tillatelse til å tillate Android Device Manager til stedsdata. Klikk «Godta» for å fortsette.

Spor telefon: plasseringen av Android enheten automatisk vises på kartet, sammen med navnet på området. Du kan zoome inn og ut av kartet for å sjekke ut stedet.

Aktivere Ringer: i stedet for å be noen å ringe telefonen for å finne den, kan du ringe enheten via Android Device Manager. Det vil føre til enheten ringer i fem minutter på høyeste volum, selv om det er satt til lydløs eller vibrasjoner.

Låse telefonen: det kan være nyttig å låse enheten eksternt, hvis du vil låse Android-enhet slik at ingen kanne adgang din data. Hvis du vil låse enheten, klikk på «Lås». Oppgi passordet to ganger, og deretter låse-knappen. Når kommandoen sendes til enheten, vil det låse dem umiddelbart.

Fjern slette alt innhold: du kan slette alle apps, bilder, musikk og på enheten. Hvis telefonen er frakoblet, slettes innholdet i øyeblikket enheten går online igjen.

3 mest populære iPad Air dekker

iPad Air ble presentert i 2013 som en ny bord som erstatter iPad 4 netthinnen. Når man tenker på «Air», så vi tenker på noe tynn og lett, takk til Apples populære MacBook Air notisbok. Og iPad Air er virkelig lette og tynne! 29 prosent lettere og 20 prosent tynnere enn iPad 4 netthinnen, å være nøyaktig.

I dag vi skriver på 3 mest populære dekker for iPad Air:)

Four-Fold Smart dekker for iPad Air

Four-Fold Smart covers for iPad Air

Fire ganger Smart iPad luften coveret er en svært praktisk og stilig deksel lagd av høy kvalitet PU skinn. Føs i flere farger (blå, grønn, oransje, svart, mørk og lys grå, lilla, rød, etc.) og beskytter både bak og skjermen trygt. Når du åpner dekselet, sove våkner iPad, og det går i innstilling når du lukker den. Dekselet kan brettes, så du får et godt stativ for visning av media eller FaceTime. Dekselet er veldig enkelt, sette det ingen ekstra vekt til tynne og lette iPad luft.

Det er ikke en overraskelse at Four-Fold Smart dekning for iPad er blant de mest populære dekker!

Griffin overlevende dekning for iPad Air

Griffin Survivor cover for iPad Air

Griffin er kjent for sin sterke Survivor-produkter. Dette dekker kalles ikke for Griffin overlevende dekket uten grunn: det er sterk og robust, og det beskytter iPad Air mot ulike trusler, både innenfor og utenfor. Det er uavhengig testet og sertifisert for å møte kravene i dekselet MIL-STD-810 i USA Forsvarsdepartementet. Dette betyr at iPad Air er beskyttet mot vind og regn, støt og fall (test: slipp på flat betongen fra 1,8 m), og at Gates holder sand og støv ut.

Ulike Crystal dekker for iPad Air

Various Crystal covers for iPad Air

iPad Air Crystal dekselet er veldig populært på grunn av den rimelige prisen, men ikke bare for den grunden. Disse dekker er tilgjengelig i flere farger, og er veldig lett, så det er praktisk å alltid ha den iPad bare med en av dem passer perfekt og gir gratis tilgang til alle funksjoner, og det er lett å ta dem av takket være enkle «Klikk på» design.

WhatSim lar deg bruke WhatsApp over hele verden

Whatsapp er en av dagens mest populære IM-tjenester- men hvis du er i utlandet, er det umulig å bruke den uten (stor) data omkostningene eller Wi-Fi. Men det er en løsning: WhatSim!

WhatSim-sender tekstmeldinger gratis

WhatSim + WhatsApp

Selv om WhatsApp er en pålitelig, rask og gratis likeledes for å sende tekstmeldinger, det blir komplisert hvis du er i utlandet, saidy av countryaah: vi må finne noen Wi-Fi sonen, ellers datakostnadene soaring. Men nå et selskap fra Italia en løsning.

WhatSim + WhatsApp:
Sende tekstmeldinger gratis-, hvor som helst

Manuel Zanella WhatSim

Manuel Zanella og WhatSim

WhatSim fungerer ganske enkelt – bruke det i stedet for SIM-kortet, og du kan bruke WhatsApp for å sende tekst beskjeder gratis-uansett hvor du er. Det eneste du betaler er 10 euro per år, og WhatSim kan du bruke WhatsApp over 400 mobiloperatører i 150 land. Du kan finne ut mer på www.whatsim.com, og hvis du liker tanken, kan du bestille ditt WhatSim.

Forresten, er mannen bak WhatSim Manuel Zanella, grunnlegger og CEO av Zero transportabel en italiensk mobiloperatør som sparer brukere opptil 85% på samtaler, tekstmeldinger og mobile data, mens samtidig de kan motta samtaler mer enn 140 land helt gratis.

Noen mener at WhatSim er et fantastisk prosjekt, mens andre mener at det bare er en god idé som skjer (litt) dårlig. Vi vil se… Men gjerne dele din mening i kommentarfeltet.

WhatSim-SIM-kortet
Manuel Zanella WhatSim
Manuel Zanela og WhatSim-SIM-kort som du kan bruke WhatsApp til å sende ledig tekst beskjeder

En imponerende mobil fra Sony: Xperia Z1

Sony Xperia Z1 er de nyeste Android-top modellen fra Sony Mobile som ble annonsert på IFA 2013. Denne telefonen er definitivt en av beste, kanskje den beste smarttelefonen på markedet. Det er preget av en imponerende kameraet, lyddesign, lyn rask prosessor, en knivskarpe skjermen og så den er vanntett. Denne telefonen er ikke bare en oppdatert versjon av sin forgjenger Xperia Z, fordi det skaper noen store endringer i smarttelefon-markedet.

Xperia Z1: En ny skjerm
Xperia Z1 har en 5-tommers Triluminos LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Her bruker en ny skjermteknologi – Sony X-virkelighet som forbedrer skarphet og gir en imponerende bildekvalitet.

Impressive Mobile From Sony

Et unikt kamera på 21 megapiksler
Kameraet på Xperia Z1 har en ny optikk og et nytt bilde chip på 1/2.3-inch, som er opptil sjetongene som finnes i de avanserte kompakt kameraene. Gjennom wholesaleably.com har Sony en ny linse som er laget spesielt for dette mobile – G-linsen og BIONZ prosessor algoritme som finnes i Sonys kompakt kamera. Xperia Z1 gir mye bedre bildekvalitet enn Xperia Z, selv om forgjengeren er en god kameratelefon. Det er interessant at Z1 har fått en fysisk nøkkel på baksiden, som gir en mer behagelig måte å ta bilder på.

Andre spesifikasjoner har Xperia Z1 har den sterkeste mobil prosessoren – en firekjerners QC Snapdragon serie 800 med 2,2 GHz. I forhold til Xperia Z har denne modellen 30% bedre batterikapasitet (3000 mAh batteri). Min ser er det også endringer i forhold til forgjengeren: Z1 har en metallramme og litt rundere kanter enn Xperia Z, som gjør det mer behagelig å holde av. Det har også fått en høyere IP sertifisering – IP58.

Inet3 + V2 musikken strømmen og Radio

Argon iNet3 + v2 er helt komplett bordet radio med innebygde stereo høyttalere, internettradio, Spotify koble, DAB + og FM med RDS/radiotekst. Du kan også eksternt styre radio app fra smarttelefonen ( iOS/Android). Flere utførelser.

Inet3 + V2 Music Streamer And Radio

Høydepunkter av Argon iNet3 + v2-trådløs og fullstendig Internett-radio med innebygde stereohøyttalere, Spotify koble, DAB + og FM/RDS.

  1. Innebygde stereohøyttalere for ekstra hyggelig og rik lyd
  2. Innebygd Spotify koble-funksjon
  3. Både Internett-radio, DAB + og FM/RDS
  4. Alternativ for app-fjernkontroll (Apple iOS/Android)
  5. Elegant OLED utfoldelse med dimming funksjonen

Continue reading